2023-03-11 59 views
近排係IG間中都見到有人去呢間café打卡,感覺幾休閒咁, 上星期六係附近整完野, 見仲有時間就去食個下午茶啦,餐廳都坐滿左人,要等一陣先有得入座🤭1️⃣ 🧇 宇治抹茶牛角窩夫 ($78)牛角窩好香牛油味,又焗得夠穌脆👍🏻👍🏻搽茶雪糕夠甘香,仲有一小壼抹茶醬可以淋係窩夫面,抹茶醬好濃抹茶味😽伴碟仲有紅豆糯米糍,夠晒sweet😋2️⃣ 🍔 Chill多茜牛肉漢堡配芫茜Shake Shake薯條 ($148)身為 #芫茜控 既我地梗要試下呢個咁特別既burger啦!果然無失望,好多芫茜,仲有芫茜醬! 牛肉都得好juicy,整體味道好夾😆推薦~ 至於芫茜shake shake薯條就略嫌芫茜味不足,但都好食既🤪3️⃣ ☕ Flat White ($40)Flat White拉花有心機,咖啡香濃,同奶既比例都調得好好~✨之前IG DM問過得平日先可以book位,如果假日想去食既可能要預留時間等位啦~

1️⃣ 🧇 宇治抹茶牛角窩夫 ($78)

3️⃣ ☕ Flat White ($40)