2022-09-27
呢日尖沙咀行街,想搵個地方坐耐少少食個lunch,上網搵到呢間有貓貓ge餐廳,身為愛貓之人,就去試下啦!一入到去,老闆娘就起身好熱情咁招呼我地,又介紹下d野食,仲介紹埋d貓貓比我地認識,又係咁同我地傾偈,一齊share下養貓心得,成個感覺好溫暖呢!d牆全部畫哂壁畫,原來係老闆娘自己親手畫架!不禁讚嘆同影番幾幅相haha色彩繽紛ge環境真係令人好開心呢。入面有4隻貓貓 全部都超可愛 有3隻可以摸摸 一隻比較怕人老闆娘推介我地飲呢杯自創紅豆冰,特別在佢係用豆漿沖的!超好飲,一定要試,唔會太甜,上面仲整左個貓掌,細節上睇得出老闆娘的用心。我地叫左風酥豬排飯、胡麻萵筍、餃子,仲有一樣唔記我左叫咩名haha全部都勁香勁好食lol 豬排好香脆,餃子又係皮脆足料,胡麻萵筍好開胃,碗飯都好食,係住家菜ge味道啊。價錢都好合理,非常推介!
一入到去,老闆娘就起身好熱情咁招呼我地,又介紹下d野食,仲介紹埋d貓貓比我地認識,又係咁同我地傾偈,一齊share下養貓心得,成個感覺好溫暖呢! d牆全部畫哂壁畫,原來係老闆娘自己親手畫架!不禁讚嘆同影番幾幅相haha
色彩繽紛ge環境真係令人好開心呢。 入面有4隻貓貓 全部都超可愛 有3隻可以摸摸 一隻比較怕人 老闆娘推介我地飲呢杯自創紅豆冰,特別在佢係用豆漿沖的!超好飲,一定要試,唔會太甜,上面仲整左個貓掌,細節上睇得出老闆娘的用心。 我地叫左風酥豬排飯、胡麻萵筍、餃子,仲有一樣唔記我左叫咩名haha
價錢都好合理,非常推介!