2011-04-09 135 views
為了要答謝2位友人..........所以mar 23, 11來買禮物 : 1) sea salt & pistachios (hk$128)-因為這個口味很特別,而且食過嘅朋友通常都好受落,所以買來比友人試吓-詳細意見,可以睇番我上次嘅食評2) maracaibo 65% rosemary & thyme (hk$128)-這是另1個很特別嘅口味,女店主以前都有介紹比我-知道友人喜歡香草味,所以估計佢應該會鍾意/接受到-後來友人請了我食1格,很開心,因我好有想知喺咩味,但又唔好意思開聲-黑朱古力本身同海鹽1樣,醇厚,不過after taste不重-個露絲瑪莉同百里香味唔強烈,溫和,不過都明顯-很有個性的味道3) cd (送)-因為同女店主吹水,講到我要送朱古力比友人俩嘅原因,令我諗起1串近來嘅心結同屈氣,情緒突然來得很強烈,變得悲慟起嚟........幸好沒有掉下眼淚, hahaha.....店主有見及此,喺我臨走前送了我這張店內有售嘅cd............真喺好多謝她的窩心美意.............thank you so much for her kind gift-這

-詳細意見,可以睇番我上次嘅食評
-這是另1個很特別嘅口味,女店主以前都有介紹比我
-知道友人喜歡香草味,所以估計佢應該會鍾意/接受到
-個露絲瑪莉同百里香味唔強烈,溫和,不過都明顯
-很有個性的味道
3) cd (送)
-這張cd是由ian parkison compose的,西樂中帶有很重嘅東方音樂元素
*女店主同我講近來佢推出1個叫love & destiny reading嘅test (單對單,1.5-2hrs),outcome會得到1個personal destiny analysis,包括有personality, job/career suggestions, supporting colors, matching partner and more insights............不過收貨都幾貴,要$1200/位
2011-03-25
TakeAway
$128 (Other)