2021-09-01 173 views
話說之前去過旺角分店食過,已經覺得性價比好高,平日每人$168加埋一$200都唔洗就可以任食任飲邊爐,有朋友住喺荃灣就推介不如食呢間啦,咁岩大家都想打邊爐🍲😋湯底:麻辣少辣 + 西紅柿(蕃茄)洋蔥海皇🍅湯底麻辣湯底裡面有鴨血,每一塊都份量十足,唔會滾滾下唔見曬😂蕃茄湯底都不遜色,裡面有好多蕃茄蓉,係用新鮮蕃茄開既湯底👍🏻肉類同海鮮類就用QR code落單,其他蔬菜類🥬、丸類等等就自助形式,款式都好多,兩大個大雪櫃,飲品係除咗基本款既汽水、無糖茶、罐裝果汁、韓式罐裝飲品外,仲有啤酒任飲,岩曬唔同年齡層🤩甜品方面,淨係榴槤雪條都已經滿足到我了😋😍,另外果個係韓國朱古力脆皮雲喱拿雪糕🍦目測仲有糯米糍、黑糯米味嘅雪條等等,但最鐘情都係榴槤雪條😋

湯底:麻辣少辣 + 西紅柿(蕃茄)洋蔥海皇🍅湯底