蟹肉明太籽西班牙蛋餅,真係一款令人驚喜嘅美食。當我第一次踏入呢間店,門口嗰個霓虹燈牌「#窮能賣咖啡」就已經吸引咗我嘅注意,感覺好有趣又親切。店內環境設計得好舒服,有榻榻米同大梳化,非常適合朋友聚餐或者家庭聚會。今次我點咗招牌嘅蟹肉明太籽西班牙蛋餅,真係唔失所望。蛋餅外層金黃香脆,內裡嘅蛋液滑溜,配合蟹肉嘅鮮甜,味道非常豐富。明太籽帶來一絲獨特嘅鹹香,令整個蛋餅更加出色。每一口都充滿驚喜,蟹肉同明太籽嘅搭配,簡直係絕配。再加上店內嘅服務態度都好好,員工熱情友善,令我感受到一種賓至如歸嘅感覺。整體來講,呢個地方無論係食物質素定係環境氛圍,都值得一試。如果你鍾意創新又美味嘅菜式,呢個蟹肉明太籽西班牙蛋餅絕對唔可以錯過!下次再來,我一定會再試其他菜式,期待有更多驚喜!
2024-07-28
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
  • 蟹肉明太籽西班牙蛋餅