2022-04-09 3152 views
食burger食烤雞咁抵嘅餐真係唔知邊度搵🤪性價比幾高 仲要係食到飽住走xd 係個舖位要啲時間搵 係熟食街市外面都見到咁靚嘅餐牌 就知無去錯地方佢個舖面雖然係有啲細 但勝在好有待客之道💛我係tea嘅時間去到(仲可以減5蚊)係有唔少客 但未至於要排隊等位 店員都比客吹住水咁食 唔會趕人走 呢點先係食得咁舒服嘅原因🥰重點係!點解係50蚊左近嘅價錢 都可以有餐湯、餐包、主食、餐飲、甜品 又唔係劣食 實在比n個👍佢都得!。。。🦔👉BBQ皇牌燒雞配脆薯皇 $48呢個招牌點可以唔試!望住咁大件雞😂即刻慶幸自己有同frd子黎開心share kekee 雖然無影到內在比大家睇 但佢比我想像中嫩、易入口 係厚啲部位例如雞胸嗰度有啲乾身 但有佢嗰燒烤醬就無有怕🤣(望住佢用好似去camping嘅cup再望下其他餐碟即刻好有feel⛺其次佢底部墊嘅薯菜其實都唔少 沾埋啲雞肉汁 令平凡嘅薯菜升級哂 我個人就幾okay呢度嘅烤薯仔同椰菜🤪。。。🦔👉美國橙芝士漢堡牛肉漢堡包配脆薯皇 $55我絕對相信佢個酸青瓜係自家製🥴因為真係酸到我差啲接受唔到 同金拱門相比絕對係有過之而無不及🤣好彩塊牛肉漢堡厚得黎肉質幾嫩😋質感唔

👉BBQ皇牌燒雞配脆薯皇 $48

👉美國橙芝士漢堡牛肉漢堡包配脆薯皇 $55
我絕對相信佢個酸青瓜係自家製🥴因為真係酸到我差啲接受唔到 同金拱門相比絕對係有過之而無不及🤣好彩塊牛肉漢堡厚得黎肉質幾嫩😋質感唔柴易入口 加埋芝士幾jenggg 仲有得拉絲!! 我最鍾意嘅薯皇質感薯得黎唔乾身 份量都算幾多 perfect池

👉黑松露蘑菇忌廉湯+蒜蓉包
普普通通 但起碼比罐頭湯有誠意 有另加料!食到粒粒蘑菇粒 再望住佢塗得咁均勻且烤過嘅蒜蓉包☺頭盤黎講都加哂分啦

👉甜品
根本無諗過會送埋甜品🤩仲要係焦糖脆面!味道唔會過甜 燉蛋又好水嫩 成個西餐由頭食到尾 對佢唔滿意至奇!真係好欣賞佢有咁嘅心思同誠意💕