2010-08-26 10 views
三個餓鬼行完山,體力剩返一格都無既時候就諗起三井!因為之前食過真係好抵同好食三個人叫左一磅三文魚加兩個Set LunchSet Lunch好抵食有A+B+CA)有不同種類既壽司 我地叫左: 吞拿魚同甜蝦B)有不同既小食 我地叫左: 雞肉腸同炸豬排C)有不同既飯同麵 我地叫左: 三文魚炒飯同三文魚親子飯雞肉腸 第一次試,因為我地去果時已經兩點幾,間店三點落場,所以上菜好快,而且食物同熱烘烘既!炸豬排 都係第一次試,係老闆娘既介紹,肉質好鬆化。三文魚親子飯 呢個一定要反食再反食,因為三文魚蓉好細緻,好好味!今次係Lunch所以都唔洗點等,平時Dinner都幾Full! 加上老闆同老闆娘都好親切,食得好開心!如果下次加茶加得快少少都好勒!不過今日叫左既飲品都好好味名就忘了-_- 另提一磅三文魚真係好抵食,好多!食到最後三個(兩女一男)都停晒手!

三個人叫左一磅三文魚加兩個Set Lunch
C)有不同既飯同麵 我地叫左:
三文魚炒飯同三文魚親子飯

雞肉腸

炸豬排
都係第一次試,係老闆娘既介紹,肉質好鬆化。

三文魚親子飯
呢個一定要反食再反食,因為三文魚蓉好細緻,好好味!

親子飯
$53.3