2024-09-20 157 views
呢排飲食潮流興食窯雞 🐓🐓🐓 於是我哋又外賣咗一隻返屋企試吓啦~ 喺觀塘工業中心1期拎到返屋企約1小時左右,到開封時都仲暖暖地 👍👍👍 唔駛oven re-heat就食得啦 🥰🥰🥰開封外面層保溫袋 🧺🧺🧺 之後,裡面仲有一層錫紙包住全隻雞,聞到好香嘅烤雞味 🐔🐔🐔 流晒口水🤤 戴咗手套之後原隻撕開,拎住隻雞髀🍗🍗🍗 即咬落去,好爽呀~ 😋😋😋 Size都幾大隻下,撕去骨後有一隻大碟雞肉🥰🥰🥰 開餐啦~味道方面,隻雞烤完之後仲好Juicy, 鮮嫩多汁,撕開後仲有好多雞汁流出嚟 🤩🤩🤩 除咗雞腿嫩之外,雞胸亦都夠軟屬 👍👍👍 全隻雞一次過清晒~⭐️⭐️⭐️ 原裝有跟埋手套🧤🧤🧤 & 辣椒粉 🌶️🌶️🌶️⭐️⭐️⭐️ 雞汁拎嚟點雞胸肉好正 😋😋😋

⭐️⭐️⭐️ 雞汁拎嚟點雞胸肉好正 😋😋😋

• 豐味窯雞