2023-05-03
成個體驗都勁差,首先menu淨係放係counter俾錢嗰個位,啲人排隊買緊嘢你基本上就睇唔到menu。咁唯有叫佢啲黃牌配搭啦。我星期三下午時間去,都等咗半個鐘有多,我已經唔係叫咩特別嘢,同我地一齊等嗰啲人都一齊鼓噪ed。我同朋友都係點咗「玉露青檸」,冇記錯係黃牌推介第一位,奉勸大家 千 祈 唔 好 飲。因為等咗超過半個鐘,朋友拎完飲品就要走,然後飲咗幾啖我地都text大家話好難飲,唔單止難飲,仲令到個口同喉嚨麻痹,好似食麻辣嘢個種感覺,我地認為係因為佢落個青檸濃縮液太濃,如果係新鮮青檸應該就算酸,都唔會有麻麻的感覺。 我用咗$33 同30分鐘買呢杯嘢,我都唔想浪費地球資源同白費自己既耐性,但真係飲唔到落去,我同我朋友各自都冇飲曬杯嘢就掉咗。差啲唔記得講,拎嗰陣佢懶係特色咁有條麻繩綁咗係個紙皮杯套度「方便」你拎,但唔知係設計問題定staff套得唔好,係取餐位拎起嗰下根本唔平,有一杯即刻訓低咗,好彩我地及時企返正杯飲品,淨係倒瀉咗少少。由購買到飲用體驗都好差,ruined my afternoon,真心可以blacklist bye🙋🏻