2018-12-26 92 views
日式蕎麥鮮奶茶加珍珠 $29.我覺得哩個好特別 一黎我未飲過哩款台式飲品 二黎本身我對蕎麥茶有種情意結♥️.個種感覺有d似飲燕麥咁既感覺 幾健康 叫左微甜 所以完全唔覺得甜 沖得幾香滑下 我個得個珍珠幾煙un 幾有咬好 好食過黑糖珍珠 其實加$3就有珍珠 都幾值得去加.我覺得配燕麥哩杯野飲應該會有101分🤣勁健康布朗珠珠黑糖鮮奶 $28.又一台灣過江龍到左香港啦😍好好彩佢係港島 所以地點幾方便我 一出天后地鐵站就見到啦.鋪位好大 有得差電有得坐有打卡位 不過我幾廿歲人自己就唔會自拍啦 幫食物影相都唔錯既🤣.新開張有勁多優惠 由宜家去到boxing day有7折優惠 超抵飲呀😍有勁多選擇 當然我揀我頭號至愛 黑糖珍珠鮮奶啦♥️.$28折左都係$20 唔係唔試呀嘛🤣唔會話太多冰 飲2啖就冇晒 黑糖味都幾夠 唔會話好甜 都有掛杯既黑糖紋 而且珍珠份量好多 仲有cute爆既飲管😍😍其實味道同我之前飲開個d都差唔多 行過可以試下呢☺️遲d介紹多一款幾特別既俾大家.
日式蕎麥鮮奶茶加珍珠 $29
我覺得配燕麥哩杯野飲應該會有101分🤣勁健康