2017-03-20 171 views
一向cafe都係俾人坐得舒舒服服,有啲card game 俾人玩,而呢一間都唔例外。一去到就叫左野食先,之後就拎左啲card game去玩,可以一路玩,一路等食物!首先黎到嘅係三文魚波菜意粉,呢一碟意粉煮得好好食。。原因係意粉唔軟又唔硬,加上有幾塊大大片嘅三文魚,不過份量唔算太多,但味道唔錯。跟住再黎嘅係oreo沙冰,一開始飲落唔太濃味,不過等佢溶左陣嘅時候,味道就愈黎愈濃,而且都算係大杯,仲有舊oreo餅係上面,好搞笑!之後就係一推嘅串燒,好重孜然粉嘅味道,啱哂我呢啲鐘意食呢種味道嘅人。仲有嘅就係pizza,pizza係酥皮黎,超級脆!不過舖頭嘅燈唔算太光,有啲暗,但整體黎講係非常唔錯!

首先黎到嘅係三文魚波菜意粉,呢一碟意粉煮得好好食。

不過舖頭嘅燈唔算太光,有啲暗,但整體黎講係非常唔錯!