夜晚出街食飯如果想食間好少少嘅日本嘢閑閑哋都要每位$2/300如果要叫埋酒飲的話就更加貴成日都會眼闊肚窄今次介紹一間性價比幾高嘅放題店俾大家,就係位於旺角創興廣場2樓既《樂天大喜屋》🎉價錢💰—》八點半入座每位248 加一款式選擇📜—> 款式種類算唔錯,用電子落單,大概有十個類別,包括刺身,創意壽司,手卷,一品料理,天婦羅,串燒,炸物,卷物,軍艦,煮物👍🏻👍🏻味道😋-> 刺身種類多而且食落新鮮,連蝦既刺身都有三款選擇,三文魚油甘魚厚切肥美,帶子略嫌細粒不過鮮甜->壽司種類唔會係重複刺身嘅選擇,連平時食放題叫壽司嘅我都忍唔住食返幾舊,係會令你覺得吸引嘅選擇,不過大家就住黎,食多幾舊都咪話唔飽🤣->手卷嘅選擇唔多,今次只係叫咗兩個海膽手卷,不過呢個值得一讚,少飯海膽份量有誠意而且味道鮮甜,係迷你手卷一嚿壽司嘅size->至於炸物,我有幾鍾意佢個芝麻雞翼喎,仲有榴槤炸彈,一咬開隔籬枱都話嘩,好大浸榴槤味🤣🤣-> 一品料理係我覺得有啲驚喜嘅地方,好少何放題會有啲同日式嘢食山咁遠嘅多國菜式🤣有咖喱軟殼蟹配法包,蒸龍躉,蒜蓉粉絲蒸扇貝,花膠,味道都唔錯
如果要叫埋酒飲的話就更加貴
成日都會眼闊肚窄

價錢💰
—》八點半入座每位248 加一

款式選擇📜

味道😋

->壽司種類唔會係重複刺身嘅選擇,連平時食放題壽司嘅我都忍唔住食返幾舊,係會令你覺得吸引嘅選擇,不過大家就住黎,食多幾舊都咪話唔飽🤣

-> 一品料理係我覺得有啲驚喜嘅地方,好少何放題會有啲同日式嘢食山咁遠嘅多國菜式🤣有咖喱軟殼蟹配法包,蒸龍躉,蒜蓉粉絲蒸扇貝,花膠,味道都唔錯㗎可以叫嚟大家share下,但一個人一份就唔好難份量都大嘅🤪

-> 除咗電子落單,外面仲有自助區拎熟食甜品同飲品,飲品選擇多,仲有自家冷泡茶,都算有誠意,有樣特別啲嘅就係可以自己喺出邊斟清酒,仲有埋壺同杯仔俾你拎,有幾得意喎,小朋友仲可以夾糖🤪

環境🍶
創興廣場2樓全層都係佢哋,地方都大同闊落,而座位主要以一半梳化椅同一般普通櫈為主

如果諗唔到食乜心大心細又眼闊肚窄,呢個都係一個選擇,每樣叫一舊🤪🤪🤪