2016-09-06 138 views
葵廣愈黎愈多新潮野食進駐 今次就去咗Little Jobs 睇下有咩特別🤔-一嚟就玩下自由斟先啦 以前細細個喺7仔就成日玩 大個咗反而無咩點去 今次仲要係咁多隻味沙冰任玩 我緊喺唔執輸啦 斟咗5 6隻味最有印象就喺百香果 菠蘿 好香又唔太甜 其他就無咩特別 都喺色素同糖漿落肚😂-之後就試左龍霧 最初唔知佢喺咩呢 點知原來喺分子料理啲friend 成杯一出嚟真喺好有騰龍駕霧嘅感覺 食落就好脆身 但有啲失咗零食原本嘅味 變得有啲淡-總括嚟講 你話值唔值得試 為味道嘅 我就覺得一般 為影相嘅 的確喺夠呃like葵廣愈黎愈多新潮野食進駐 今次就去咗Little Jobs 睇下有咩特別🤔-一嚟就玩下自由斟先啦 以前細細個喺7仔就成日玩 大個咗反而無咩點去 今次仲要係咁多隻味沙冰任玩 我緊喺唔執輸啦 斟咗5 6隻味最有印象就喺百香果 菠蘿 好香又唔太甜 其他就無咩特別 都喺色素同糖漿落肚😂-之後就試左龍霧 最初唔知佢喺咩呢 點知原來喺分子料理啲friend 成杯一出嚟真喺好有騰龍駕霧嘅感覺 食落就好脆身 但有啲失咗零食原本嘅味 變得有啲淡-總括嚟講 你話值唔值得試 為味道嘅 我就覺得一般 為影相嘅

2016-09-02