2019-11-12 95 views
太座話要去荃灣買衫,柴可夫嘅我為有由沙田車佢出去,風頭火勢左兜右兜安全到達,買完衫搵地方醫肚,綠楊坊都好多嘢食,行到G層近港鐵站有間餐廳幾多人等位,望吓餐牌有個漢堡,個仔比卡豬已經大叫食Hamburger,入去試吓啦!隔離枱有幾個靚女食緊墨魚汁意粉,佢地話好好食,我地都叫一碟先,原來火辣墨魚汁意粉都有幾款,最後決定叫扒虎蝦,蝦肉彈牙,意粉都唔錯,食到成家人個咀烏卒卒;三重芝士大磨菇黑松露牛肉漢堡,配田園沙律再加配薯條,牛肉好厚好有牛味,磨菇超好食,最估唔到係薯條,係我未食過咁好味道,唔識形容嗰種脆;仲叫咗單骨蜜糖芥末雞翼,最緊要熱辣辣加上惹味醬汁,好味!呢度有奶昔,真係唔係度度有,我叫咗香蕉拖肥奶昔,奶昔係我童年回憶,好感動,香蕉味濃濃,下次再試吓其他幾款奶昔先得
火辣墨魚汁意粉扒虎蝦
三重芝士大磨菇黑松露牛肉漢堡