2023-12-16 983 views
好耐冇寫食評 ,因為唔係全部餐廳值得用時間去評分😂😂今次係第一次去食呢間餐廳原因只係因為老闆娘。 睇過佢教煮嘢食既片 覺得好似好勁第一次同老闆娘既見面係因為幾年前參加比賽,佢係評判之一,對佢留下好深既印象。餐廳環境 - 枱同枱之間都唔算好近 環境清靜餐廳服務- 服務生都好好,經理對食物了解,會講解每一道菜 再推薦俾我哋 餐廳食物 -總括而言係高質素,物有所值餐廳飲品 -好可惜今次冇試飲品,回想試吓紅酒同埋茶餐廳甜品- 偷聽到係餐廳自己做,但都食得飽同少少趕時間,所以冇試到餐廳外圍- 餐廳旁邊有一條巷,牆上面嘅畫人手畫 好靚好特別總括下次會想去試埋lunch 又想試吓喺條巷度happy hour一定會再去 😃最後同老闆娘傾左一陣,原來餐廳係Pet & kids friendly. 多謝佢開咗一間有心嘅餐廳❤️
好耐冇寫食評 ,因為唔係全部餐廳值得用時間去評分😂😂

今次係第一次去食呢間餐廳
原因只係因為老闆娘。
睇過佢教煮嘢食既片 覺得好似好勁

餐廳環境 - 枱同枱之間都唔算好近 環境清靜
餐廳食物 -總括而言係高質素,物有所值
餐廳飲品 -好可惜今次冇試飲品,回想試吓紅酒同埋茶
餐廳外圍- 餐廳旁邊有一條巷,牆上面嘅畫人手畫 好靚好特別

總括
下次會想去試埋lunch