2021-07-26 132 views
我哋一入去就見到有一個哥哥態度唔好,可能我們三家人一齊入同有小朋友,門口哥哥好似唔係好想我哋入去咁!我哋之後都入到去,但冷氣完全不足夠!所有小朋友都投訴!之後我哋都算,因為假期時間多人,明白既!我哋之後叫食物,我哋叫左2個waffle 雪糕 ,waffle 唔錯,雪糕一般,不如想像中creamy!另外一個多士雪糕,多士不是太厚,雪糕一樣麻麻地!另外有其他沙冰飲料,不過沙冰上的雪糕係溶左,有少少失水準!總括食物質量一般,不算好,但係服務上負分!伙記每一次比食物我們都投訴,第一次話我地帶外來飲品,第二次話我們小朋友,第三次話我們唔夠30$最低消費!首先但係天氣咁熱34度,入黎食下午茶,冇可能冇其他飲品,除非我唔入嚟食!另外最低消費應該下單前提醒客人,同三歲小朋友都計真係冇言!食完後,應該不會回來,因為多人嘅話,入去有困難加熱!
食完後,應該不會回來,因為多人嘅話,入去有困難加熱!
  • Black  sugar  waffle  with  vanilla  ice  cream