2023-10-10 428 views
經過幾次都見到keep住有人排隊。未搬前未試過,見社交平台荃灣人Group有提及就試下。等左兩枱客就有得入去,不過就係要同人「夾枱」坐。之前上網睇D人評語價錢偏貴,我覺得部份係啦,未試質素。所以我選擇了最低價錢的早餐,我諗住如果最低價錢好味的話,咁下次會試下高少少價位既食物。有自助點單,不過點左餐後,我們兩人都睇唔到飲品點落單。平時去開既自助下單係無難道,可能自己不熟習此系統,最後搵職員幫手落單。見到對面客比我們早落單(佢係用自助落單)但佢見我地既早餐都到左就問問職員,後來才發現佢Miss左一些步驟,要等多陣先有野食🫣我點既係茄湯餐「鮮茄濃湯彷飽片火腿絲通粉」🍜+熱檸水🍋整體黎講無特別既憑覺。湯無咩油👍湯底明顯係罐頭,味道不過不失。早餐,可能會隔多一段時間先再試。

早餐,可能會隔多一段時間先再試。
2023-10-08
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$36 (Breakfast)