2021-08-10 47 views
雖然我唔算好勤力去寫食評嘅人,不過呢篇食評算係我寫得最最最深刻嘅一次,因為性價比係完全超乎想像嘅低。1,吉列系列嘅串燒,平均HKD45-50/串,同朋友試咗兩串豬兩串雞同兩串蓮藕蝦餅,佢雞同豬嘅乾係去到我哋差啲分唔到豬同雞嘅味道,食完只得一個乾字。2,生蠔78/隻,3送1。無海水味、無蠔味唔creamy,仲有隻有啲霉臭,我胃腸一向唔錯都痾咗成晚(呢個係我到第二日都要寫劣評嘅主原)大佬!連鎖壽司店38/隻嘅蠔都比你嘅出色,不如唔好賣蠔害人啦,好嗎?3,關東煮,HKD118任揀5樣。蒟蒻完全無味,蘿蔔唔甜有渣、牛肉算有牛味唔錯、個福袋我俾咗朋友食唔評價,最後好似有塊魚片,仲衰過魚蛋粉檔嘅魚片⋯成個關東煮嘅汁都淡如水⋯彈咗咁多又係咪無樣好呢?都唔算嘅⋯有個燒西冷算係唔錯,幾好味,不過HKD2xx下圖分量,你哋自己諗囉!仲要蒜片好油唔熱唔脆⋯仲有個牛舌都夠肥同好食,不過兩串計加一貴過HKD150,真心搶錢。最後嘅安康魚腎都好食嘅,不過有無留意點解個開胃前菜我最後至講呢?因為佢哋漏咗單,到我中途催過佢都無跟到,係到我同朋友食晒嘢再問時至話好快就有⋯&;$;&;%^^#*~¥{~2個人食

;&;%^^#*~¥{~

2個人食咗堆咁嘅垃圾一個鐘後收我HKD13xx…永無下次
2021-08-09
$650 (Dinner)