男朋友話帶我去中學同學間餐廳度食飯佢以前中學係個邊 ƪ(•̃͡•̃͡ ƪ 可以順便懷緬一下連間餐廳都可以懷緬 因為佢好耐無黎過有好多卡位可以坐 可以眼中只有對方( •͈ᴗ⁃͈)ᓂ啲位唔窄都幾好坐(•̤̀ᵕ•̤́๑)ᵒᵏᵎᵎ⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰ 美式雜扒鐵板餐 $128星期一至五唔洗加錢就有特飲 叫左涼粉◔.̮◔✧   有羅宋餐 蒜蓉包 仲有啫喱做甜品上鐵板前 員工有問要唔要幫我地落左黑椒汁先 好貼心 ૮₍♡>𖥦< ₎ა 唔會驚彈到件衫周圍係雜扒又有薄牛扒 雞翼 煙肉 豬扒 同台灣腸 加埋薯條同雜菜 件件大份 唔慳皮 2個人分甘同味 好好食⁽ ¨̮⁾♡⁽¨̮ ⁾ 澳洲西冷牛扒 $148雖然唔係鐵板餐 無個渣渣聲 但都無阻塊西冷牛扒軟嫩又肉厚 我話整6成 佢煮既時間真係啱啱好 ૮₍ ˊᗜˋ₎ა 忌廉汁芝士焗西蘭花 +$35 (升級優惠)蔬菜一定要食多啲既 雖然啲扒係有雜菜提供 但唔夠既 (*¯︶¯*)要識健康飲食呀麻 最後仲有啫喱做飯後甜品 係我最鍾意既紫色啫喱 加埋花奶 雖肥但超好食୧⍢⃝୨

男朋友話帶我去中學同學間餐廳度食飯

星期一至五唔洗加錢就有特飲 叫左涼粉◔.̮◔✧
有羅宋餐 蒜蓉包 仲有啫喱做甜品

澳洲西冷牛扒 $148
啱啱好 ૮₍ ˊᗜˋ₎ა

忌廉汁芝士焗西蘭花 +$35 (升級優惠)