2022-12-21
今日休息, 但8點幾就起左身~訓唔返~就出下去食早餐拍下拖啦, 近近地就選擇左Beans - 屯門分店, 無諗過平日早上9點幾都要等位😂 好在都係8-10分鐘, 唔算多人排隊. 今日平日早上, 唔洗同人SHARE張檯. 環境都好有空間感, 坐得舒服又可以有位放袋, 環境衛生乾淨, 另外店員都主動提用QR code上網下單, 另外坐低左就不可再轉位, 90分鐘用餐. 用QR code上網下單都幾好,好仔細, 唔洗店員做咁多同埋客人都可以點選返自己既要求, 少甜少冰,都有得選擇.今日就叫左個 清新輕盈水果早餐+伯爵茶LATTE, 炒蛋牛油果吐司+熱蜂蜜水, 其實BEANS食物水準一向都唔錯!清新輕盈水果早餐 - 蛋炒得滑, 乳酪水果又唔會好甜, 幾好食!! 但不得不提我無諗過伯爵茶LATTE都真係幾香伯爵茶味~~ 😍 如沙律菜份量可以增加多D就更好啦..!!另外, 炒蛋牛油果吐司 - 我搶左一啖黎試下, 無咩特別 不過不失😁總括得閒都係會去食下, 起碼D野1定唔會難食先😂
如沙律菜份量可以增加多D就更好啦..!!
總括得閒都係會去食下, 起碼D野1定唔會難食先😂