2016-03-13
之前成日聽人講話同樂會好味又抵食!今日一試真係正!椒鹽白飯魚 呢個好好味!炸得岩岩好!就算吾點華鹽都好夠味來個薑蔥炒蟹..三斤.$850!隻蟹淡淡肉...師父好好人佢將的蟹殼整開左小小!等我地食果時易食的!蟹有曬的蔥同薑既香味!薑蔥炒蠔!正!的蠔岩岩好熟!吾會過熟!炒到佢入曬味!但要熱食.. 凍左食就吾好味!蒜蓉粉絲鮮魷!的蒜蓉同鮮魷既味入曬去粉絲度.的鮮魷好易入口吾會過左火而老!咖哩牛腩煲+蒜蓉包..個煲勁大同勁多牛腩..蒜蓉包又焗得好香..唯一要改既係個咖哩吾夠辣!烤羊架!我本人吾食羊架!但見個個都話一定要食!禁我試啦!點知一食... 就連我吾食羊既我都好鐘意食..完全吾so, 的肉易咬!正!大蝦沙律-我開頭以為好好好普通既沙律..但食落真係好好食! 佢的蝦好爽.! 個個食完都讚好燒腩仔-一碟$65 蚊燒腩仔以為好細碟!點知勁大碟.. 我燒腩仔好脆...到最後再叫多碟..都仲係好脆👍🏻最後要讚下的侍應... 服務態度好好! 我地成程都有同佢地傾軋!又主動過黎幫我地手!👍🏻
呢個好好味!炸得岩岩好!就算吾點華鹽都好夠味 來個薑蔥炒蟹..三斤.$850!隻蟹淡淡肉...師父好好人佢將的蟹殼整開左小小!等我地食果時易食的!蟹有曬的蔥同薑既香味! 薑蔥炒蠔!正!的蠔岩岩好熟!吾會過熟!炒到佢入曬味!但要熱食.. 凍左食就吾好味! 蒜蓉粉絲鮮魷!
的蒜蓉同鮮魷既味入曬去粉絲度.的鮮魷好易入口吾會過左火而老! 咖哩牛腩煲+蒜蓉包..
個煲勁大同勁多牛腩..蒜蓉包又焗得好香..
唯一要改既係個咖哩吾夠辣! 烤羊架!
我本人吾食羊架!但見個個都話一定要食!禁我試啦!點知一食... 就連我吾食羊既我都好鐘意食..完全吾so, 的肉易咬!正! 大蝦沙律-我開頭以為好好好普通既沙律..但食落真係好好食! 佢的蝦好爽.! 個個食完都讚好 燒腩仔-一碟$65 蚊燒腩仔以為好細碟!點知勁大碟.. 我燒腩仔好脆...到最後再叫多碟..都仲係好脆👍🏻