2019-07-11 1297 views
一直好想食鐵板燒 趁住老公生日就一齊去試啦!🎂☺️今次去左海逸都會酒店入邊嘅千鶴日本餐廳🍴沿窗邊位置都系望海景 🌊令人好舒服😌我地就安排坐喺鐵板位置囡囡好合作 訓左 😏😏比我同老公有機會慢慢品嘗叫左一份🐮和牛餐(店員會問妳想要簿燒卷定系切粒)一份🦐🦑🦀海鮮餐(有帶子/大蝦🍤銀雪魚) 包左沙律🥗刺身 麵豉湯 蒸蛋 主菜 可選炒飯或炒麵 最後仲有咖啡☕️或者甜品選擇😋😋😋細心嘅系 師傅留意到妳有小朋友 特別將部分菜色煮熟D!同埋炒飯會分多一碗比我地😎😎呢個價錢包咁多嘢食!仲有一個廚師👨🏻‍🍳serve妳抵啦!又有海景又有服務 聽店員講平日唔系太多人不過一到演唱會其間就會好full 有興趣真系打去訂位先🥳🥳🤙🏻🤙🏻
一直好想食鐵板燒 趁住老公生日就一齊去試啦!🎂☺️

囡囡好合作 訓左 😏😏比我同老公有機會慢慢品嘗