2017-07-02 394 views
真心覺得性價比唔多好。Why?由一開始進店,坐低感覺d枱櫈似茶餐廳,唔多舒服,裝修就ok既。跟著Order still water,飲完第一枝,之後order 第2枝要等好耐,兼三催四請先上。 原來服務生之間溝通出問題漏單wor,但家陣我唔係飲免費水呀,一支都收$70多,請問俾返d服務好唔好?再講menu, 正如openrice 其他食客批評一樣,選擇超級出奇地少,價錢偏貴。服務生唔attentive,服務水平普遍差! 成日漏單,一開始已經叫左雞飯,結果最尾先發現漏單,當然又係等等等。價錢偏貴,份量少,仲要服務差,味道唔算好味,算不過不失。PS:服務生話無餐廳洗手間,最近 Toilet 竟然要出餐廳外,行三層樓梯既公厠,入面仲有男同志釣魚!我真心有d嬲!我見識少,少見餐廳甘Not value for money: 價錢收一線價錢,整體水平我覺得最多三線。
真心覺得性價比唔多好。
Why?

價錢偏貴,份量少,仲要服務差,味道唔算好味,算不過不失。