2008-12-27
下午三點三, 黎到小蜜峰, 平時見到好多人o係出面食煙食野, 終於要黎試一次有幾好!外面真係好多人食煙, 為左唔想食二手煙, 我地打算坐裡面, 但感覺裡面好似好焗咁, 出番出面坐, 點知侍應同我地講:『如果你地想坐入面又怕焗既, 我幫你開大番個冷氣, 頭先有客凍先關細了! 同你開番大佢, 就得咖喇!』好, 坐低叫野食!1. 金菇肥牛公仔面($22) 連熱奶茶—金菇浸得過淋, 肥牛真係過肥, 而公仔面剛熟, 唔會太淋, 奶茶夠滑, 但不會熱得令人燙口。2. 餐蛋治烘底($19) 連凍奶茶—蛋雖厚餐肉薄而小, 包烘得不夠燶, 而凍奶茶叫了少甜, 反而都是甜了點。見到貼牆的招紙有寫燒乳鴿一隻只賣$33, 又有麻辣煲食, 下次晚市再來試試都好! 因為見到人流, 而且款式多而令人夠多選擇呢!
好, 坐低叫野食!