2012-04-07
我第一次寫食評想用FB 登入又入唔到只好用訪客來寫吧見到好多人都話而間野唔係幾好,D野食幾差,服務幾差但我朋友試過一次就推介左佢比我試試,當然係佢請喇!當日佢訂左台,佢一早到左就入座過程唔洗等大約7:30去到等我我就大約8點先到 ,第一樣野我地叫左每人一個湯(南瓜湯) ,因為未知有咩食我要慢慢睇睇嘛OK嫁個南瓜湯,味唔會太重味,話晒第一樣入口既野淡淡地清清地幾好,唔係既話之後既野都唔會食出有咩味!之後我地叫左個沙律有D醋酸酸地幾開胃,我平時好少食菜嫁.但都覺得OK^^~之後我就一口氣叫左生牛肉,牛尾,羊膝,西冷,蠔,螺,鵝肝包叫完其實先記得我地先得兩個人會唔會太多野食唔晒點知發現原來都係細細碟幾得意,份量唔多岩岩好一兩啖就食完一種可以比我地試多D,可能有人覺得咁細碟邊夠食,但我覺得就係細細碟可能要再想食要叫多幾次,但係咁既做法都有好處,好食你可以玥叫唔好食唔岩口味既都係一兩啖唔會晒左D野,重有可以試多幾種食物唔會一碟就食到飽先講講生牛肉,有D血係到,講明生無血我又唔信喇,食落入口就有少少化開既感覺,我鐘意,所以最後我叫左4次,我都唔係幾好意思><但我覺得OK!!牛尾而個
想用FB 登入又入唔到只好用訪客來寫吧
見到好多人都話而間野唔係幾好,D野食幾差,服務幾差
但我朋友試過一次就推介左佢比我試試,當然係佢請喇!
之後我就一口氣叫左生牛肉,牛尾,羊膝,西冷,蠔,螺,鵝肝包
叫完其實先記得我地先得兩個人會唔會太多野食唔晒
牛尾而個我覺得OK喇唔好唔壞至少係食得人,比起我試過差既佢都唔算,但講不上真係好好喇!
羊膝,唔太重羊味,可能我口味食羊鐘意佢重味D喇,但係都不過不失既
西冷而個呢我食左一啖就無食喇,UN丫!! 有少少UN 我唔鐘意!!
蠔好香,一上台我就忍唔到口快快手咁食,色香都好夠,味都唔係差,至少比我試左係某間酒店試既重要好-口-''
螺好甜,但我本人唔太鐘意,但係都食左兩隻-口-'
鵝肝,而個食落口味唔重無鵝肝有既味,之後聽到旁邊有客同服務員對話而件鵝肝包包其實係鴨肝來
最後我同朋友再叫左好多野食,但係粉面之類就無叫,因為已經飽晒
叫左好多魚柳喇,之前叫左既再叫喇,
整體上食物係OK既!!
到服務態度方面,佢地係要改改既,幾次我叫左好奈都無人來理我喇,落單勁快就走,我有時都未講完,前後一直都係一男一女幫我地喇
男既就好急,但女既服務唔差OK嫁,會有耐性D嫁!
有機會都會再食既,計左價錢
一分錢一分貨,百幾蚊有人幫你落單任食,佢地算係唔錯!
比起我試講D貴過佢地既,態度算OK既,但可以再進步!
我會再去的!
Other Info. :
用餐期間最不快最不快係我旁邊班老師阿sir
勁嘈, 我同朋友細細聲傾計,其實好迫下喇佢地方唔算大
佢地班老師就大大聲,我中途出左門口接電話都聽到佢地入面講野,而一點係令我最不快!!!!!
點做老師嫁而班人!!