2008-08-14 7 views
2008-08-13 學cake前,準新娘同我哋搵到間新食肆,係一間素食cafe(我哋聚會多大吃大喝,今次選舉素食,都係一個唔錯嘅選擇!)準新娘再三叮囑,可以嘅話早少少上去叫定食物會比較好!於是我同準壽星女去完揀晚裝襯衣就上去喇。一入去,簡單佈置,好家嘅感覺,好舒服。餐牌設計都係用滕織包裝,好特別!服務員只有三位-據說係一家人親自打理,所以得一個人煮嘢(嗯...大家如果真係好肚餓就上去,記得打定底會比較好,起碼唔會胃痛先呀)我同準壽星女都係第一次上去,所以就依之前準新娘提議叫五個晚餐六個人share食!(唔記得個餐叫咩名)如果唔介意煮得慢..其實又真係幾好食,味道清新啱口味! 當中餐牌上都有其實肉食食物,大家食唔慣素食都可以叫番啲肉嘅食品,一樣咁好咪架!(因為好好彩,我哋兩種都試勻)雖然呢度係我第一次嚟,感覺都唔錯~多謝準新娘介紹(其實有時聚會地點都真係幾難諗(最怕「順得哥情失嫂意」周圍試下又再介紹卸大家去試,呢個工作愈來愈享受...

雖然呢度係我第一次嚟,感覺都唔錯~多謝準新娘介紹

$60 (Dinner)