2022-07-04 101 views
見到門口有人排隊,諗住實ok啦,所以同屋企人拎位我地7大人1小朋友,叫咗七碗糖水有2碗都叫咗佢個『芒果小丸子雪樂冰』,其他5碗我冇記到因為天氣太熱,好想食冰,見佢menu寫住係冰沙,咪叫黎食點知,黎到之後係芒果雪糕!仲要係有雪櫃味的芒果雪糕!d小丸子係純面粉搓成,勁大浸面粉味。我勉強食咗幾啖就食唔落,浸雪櫃味真係好難頂。我問咗個當時做侍應的uncle,對話如下:我:『唔該,想問下呢d係雪糕定冰沙?』佢:『係雪糕』我:『唔係冰沙咩?我見menu寫住係冰沙』佢:『我地呢度冇冰沙』我:『哦,咁你地可能要menu上面寫返消楚d』佢:『有意見你可以打俾我地老細』最後個句佢一路講一路行開what???態度洗唔洗咁差?碗野已經難食,態度都咁差,真係冇下次利伸:影咗佢口中的老細電話,已經send咗whatsapp,唔知有冇feedback呢出鋪頭之後問返其他屋企人,話佢地碗野好一般。
見到門口有人排隊,諗住實ok啦,所以同屋企人拎位
我地7大人1小朋友,叫咗七碗糖水
有2碗都叫咗佢個『芒果小丸子雪樂冰』,其他5碗我冇記到

因為天氣太熱,好想食冰,見佢menu寫住係冰沙,咪叫黎食

我問咗個當時做侍應的uncle,對話如下:
我:『唔該,想問下呢d係雪糕定冰沙?』
佢:『係雪糕』
我:『唔係冰沙咩?我見menu寫住係冰沙』
佢:『我地呢度冇冰沙』
我:『哦,咁你地可能要menu上面寫返消楚d』
佢:『有意見你可以打俾我地老細』
最後個句佢一路講一路行開

出鋪頭之後問返其他屋企人,話佢地碗野好一般。
2022-07-03
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)