2006-02-27 14 views
今晚同男友黎呢間試下食地中海菜.. 因為真係未試過.. 同埋睇到食評都唔差.. 咁就要佢訂枱試下啦..七點鐘準時到達.. 環境好唔錯.. 好有外國feel.. 我地點了三個餸.. 燒魚沙律.. 味道略酸.. 好開胃..都算ok..茄子蓉烤包.. 食第一件既時候覺得好好味.. 因為個飽夠熱.. 但第二件已經涼了一d.. 所以要趁熱食呀..酥炸羊膝芝士乳酪.. 兩大件既羊膝加上一小撮飯同配菜.. 好味.. 好有羊味同埋都好嫩滑.. 值得一試.. 差唔多食完既時候.. 就有一個性感既女士係度跳肚皮舞.. 都ok特別既.. 配合埋d音樂都唔錯..
燒魚沙律.. 味道略酸.. 好開胃..都算ok..