2020-08-10
📍茶星人上星期經過美孚就順便試吓bookmarked 左一段時間嘅茶星人🥰佢哋店嘅飲品種類非常多😍有超多系列可以選擇! 選擇困難症嘅我揀咗10分鐘先揀到飲咩🥺因為有好多款我都想試呀😢- 芒果雙朱脆皮($33)杯嘢飲有得選擇甜度 我就懶健康咁樣揀咗少甜😂杯嘢飲底下面有好多芒果粒 仲有好多朱古力脆皮🤤 甜甜地 又唔會太甜 我好鍾意呢杯!🤭夠晒特別👅下次再飲可能會想試下再少啲糖🙈芝芝桃桃($33)呢杯一樣我叫咗少甜少冰👅 呢杯野飲落去鹹鹹地甜甜地 桃味都幾濃👍🏻不過平時麻麻哋鹹鹹地嘅嘢飲 所以我都係鍾意脆皮嗰杯多啲🤪 不過鍾意芝士奶蓋嘅話 應該幾鍾意!水果大爆炸($33)杯嘢飲入邊有好多水果🤩有蘋果、火龍果、菠蘿等等 飲落去酸酸甜甜我叫咗少甜 覺得啱啱好👍🏻 都幾好飲👻Darling 菠蘿乳酸梳打($30)杯嘢飲底下都有幾多菠蘿🍍啱晒我呢啲鍾意食菠蘿嘅人😹不過杯嘢梳打味有啲重 乳酸味唔岀😢我這比較鍾意飲乳酸味嘅嘢🙊-我下次有機會經過都會想試埋其他 我仲有好多嘢想試😂😂✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎綜合食評外觀:★ ★ ★ ★ ☆回頭率:★ ★ ★ . 5抵食指數:★ ★ ★ . 5
芒果雙朱脆皮($33)
杯嘢飲有得選擇甜度 我就懶健康咁樣揀咗少甜😂
下次再飲可能會想試下再少啲糖🙈
芝芝桃桃($33)
呢杯一樣我叫咗少甜少冰👅
呢杯野飲落去鹹鹹地甜甜地 桃味都幾濃👍🏻
不過平時麻麻哋鹹鹹地嘅嘢飲 所以我都係鍾意脆皮嗰杯多啲🤪
不過鍾意芝士奶蓋嘅話 應該幾鍾意!
水果大爆炸($33)
杯嘢飲入邊有好多水果🤩
有蘋果、火龍果、菠蘿等等 飲落去酸酸甜甜
我叫咗少甜 覺得啱啱好👍🏻 都幾好飲👻
Darling 菠蘿乳酸梳打($30)
杯嘢飲底下都有幾多菠蘿🍍啱晒我呢啲鍾意食菠蘿嘅人😹
我下次有機會經過都會想試埋其他 我仲有好多嘢想試😂😂