2024-07-02 619 views
好耐之前嚟過食LUNCH, 價錢唔算平, 呢間主打係食SOUFFLE, 所以午餐餐牌都只係一個炒飯, 冇意粉, 只有三文治類同PANCAKE,SOUFFLE類, 今次由於朋友未食過, 就同佢試下, 我地亦都叫咗個SOUFFLE同三文治試BERRY CHEESECAKE SOUFFLE - 可能冇乜人, 所以等候時間都好快, 唔駛十分鐘已經上咗菜, 賣相不錯, 梳乎里係幾好食SANDWICH(HAM & CHEESE) - 一層一層既餡料都好足, 塊肉就好似薄得滯CAFFE LATTE - 奶味濃, 啡味少呢間餐廳主打食甜品, 其他都係配角, 如果食甜品既話, 我覺得還可以

CAFFE LATTE - 奶味濃, 啡味少

2024-06-10
$120 (Lunch)