2009-05-09 16 views
與朋友聚會, 確實是一個很不錯的地方, 環境靜, 星期一, 只有三至四枱, 很適合寫意地享受晚餐. 我們Two couples, 跟著Open-Rice 嘅介紹, 叫了以下的食物半隻海南雞 - 很滑, 不過如其他食評所講, 無雞味油飯 - 好好味, 一D 都唔油, 必叫油酥餅 - 好味好鬆, 一定要叫, 我哋叫了一個Order, 我覺得唔夠沙爹豬 - 好味, 唔燶, 一定要叫炒蘿蔔糕 - Num 咗少少, 不過味道好野味, 必叫Dessert, 叫了兩個Share - 一個椰汁黑糯米, okay Not too Sweet. 一個西米布甸, 太Sweet.Overall, 我下次會叫 油飯 油酥餅 沙爹 and 炒蘿蔔糕. Also 會試著Laksa, 因為見到幾枱都有叫用DBS Card 仲有8折添, 超抵!
半隻海南雞 - 很滑, 不過如其他食評所講, 無雞味
油飯 - 好好味, 一D 都唔油, 必叫
沙爹豬 - 好味, 唔燶, 一定要叫
炒蘿蔔糕 - Num 咗少少, 不過味道好野味, 必叫

用DBS Card 仲有8折添, 超抵!
2009-05-04
$130 (Dinner)