2019-04-27 75 views
如果照佢講既D2出口搵其實有點難搵,建議A出口出向中環中心方向行會易好多講返先,今晚星期五上去居然得我地一枱客不過都好,坐得舒服靜靜地侍應服務幾好,我地有我地食飯,佢有佢坐係到玩手機,大家都輕鬆自在叫左個無骨烤雞、奶油咖哩雞、咖哩角、乳酪烤餅、蒜蓉烤餅同芒果Lassi無骨烤雞:有少少鞋口,用鐵板上用菜墊底,雞肉落好重香料,但只有五、六舊,仲要係好細舊奶油咖哩雞:咖哩只有微辣仲有少少甜味,有五舊雞肉幾嫩滑,個咖哩點烤飯食一流!咖哩角:有四件,幾大舊下,入面有什菜同煮到爛既青豆,又幾好食烤餅:乳酪即係芝士味,新鮮熱辣好香芝士味!蒜蓉味都唔錯,但油左少少芒果Lassi:仲以為會好甜,原來又唔係,幾好甜但唔夠凍埋單$482,食完勁飽,下次試下lunch buffet

講返先,今晚星期五上去居然得我地一枱客

不過都好,坐得舒服靜靜地

芒果Lassi:仲以為會好甜,原來又唔係,幾好甜但唔夠凍

埋單$482,食完勁飽,下次試下lunch buffet
Type of Meal