2019-03-02 376 views
我第一次嚟少爺18,裝修幾靚😁😁(星期六晚你食,真係等左有啲耐。我地七半到達取飛,等左30分鐘先入到去,真係好多人來食,證明唔錯👍👍)首先上菜係海南雞飯,個海南雞雞質好滑,仲要全部都係雞俾肉,除咗雞髀骨之外,其他都係冇骨,雞皮同雞肉分開,好用心。👍👍👍啲醬汁味款有款紅色嘅汁,唔係東南亞菜的是拉差醬。😍😍至於個叻沙,湯底好濃椰子味😘😘啲料又足👍👍同其他市面上嘅叻沙有明顯分別,湯底滑,麵量足,用料夠👍👍至於個串燒,我哋叫咗串燒拼盤,分別係一口牛同雞胸肉。個沙嗲汁好食,重花生香,口感實,色澤美👍👍一口牛好食,肉汁夠,又唔un。可惜食完個海南雞,顯得串燒雞胸肉有啲un同乾身,但香料味仍然好足👍最後係個馬拉盞炒芥蘭,芥蘭個陣除唔重,醬料又帶得出味道,撈飯一流,推薦之選👍👍👍飯後仲有一杯荔枝茶解膩,清下味蕾😎😎

啲醬汁味款有款紅色嘅汁,唔係東南亞菜的是拉差醬。😍😍

至於個叻沙,湯底好濃椰子味😘😘啲料又足👍👍

同其他市面上嘅叻沙有明顯分別,湯底滑,麵量足,用料夠👍👍

至於個串燒,我哋叫咗串燒拼盤,分別係一口牛同雞胸肉。

個沙嗲汁好食,重花生香,口感實,色澤美👍👍

一口牛好食,肉汁夠,又唔un。

飯後仲有一杯荔枝茶解膩,清下味蕾😎😎

2019-03-02
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)