諗住同班朋友喺山頂倒數完就落天后食糖水,見到間間都排晒長龍,呢間條龍好似冇咁長就食呢間啦,點知就奶晒野喇第一,等左1個鐘先有得食,我明人多呀嘛,但隔離左右兩枱客遲過我地黎都食緊喇wor,已經唔係揀d即整,有個fd揀左腐竹薏米糖水($22),我地差唔多食晒先黎,嘩,呀fd“畢”出黎咋喎,要甘耐??同d人講就話等多陣啦(黑面),等左好耐喇喎.....第二,等得耐都算,重要甘難食又冇賣相,真係服左佢,另外叫左薑汁花生湯圓($25),最正常係呢個,我同男朋友叫左龍眼雪糕布甸($50)同芒果啫喱雪糕布甸($50),中大伏,簡稱龍布,布甸咩味都冇,我唔知自己食緊乜,周圍有d suppose應該係汁黎,但佢加水整到勁稀, 雪糕又好硬好似石頭甘,成件事大伏,而芒啫布就好dddd啦, d啫喱堅似百潔布,見到都唔開胃,總之black list,絕對冇下次,送俾我都唔食呀