第一次食呢間嘢,因為落大雨,焗住留喺The One,點知就中伏!因為實在太差,不得不登記做會員寫食評!當晚無咩人等位,入到去見二人餐要$260又唔多吸引,於是叫散餐,叫了鐵板三文魚(燒汁)同蟹肉、蟹膏拉麵(聽個名好似好吸引),等咗大約半個鐘,杯水都飲哂,叫返頭先落單果個四眼哥哥跟進,點知佢轉頭問返我叫咗咩,點知真係漏單,算!點知嚟咗鐵板三文魚(黑椒汁)。食物方面,拉麵湯底唔夠熱,拉麵一餅嘢痴實,無鬆開,失敗!鐵板三文魚只不係用鐵板載住一D半生熟嘅三文魚,失敗!我諗去pepper lunch食會抵好多同好食多!最後埋單$170,仲要見到隔離位個女士俾個待應整跌杯水淋到成身濕透,陰公!後來上OpenRice睇先知咁多劣評!應該一早上嚟睇咗先啦

後來上OpenRice睇先知咁多劣評!應該一早上嚟睇咗先啦
2012-06-16
$170 (Dinner)