專登走左去銅鑼灣交功課,和同學仔漫無目的在銅鑼灣閒逛之際,發現了這間餐廳,兼剛好是25/5 (三),此餐廳參加了 "愛‧日本料理" 的活動,優惠是:半價享用主餐牌內之米比薩(大批)。雖然我地只得兩個人,但計落點個小食加一個大 pizza的話,點都會幾抵食,所以決定試一試。餐廳小小,又可能是閒日,不用等位,看了很久餐牌,終決定了點一個鰻魚米 pizza 和一個蚱蝦餅,等待了大概10分鐘左右,先有蝦餅上檯,唔知點解冇幫我地切開一件件,兩個人食,份量剛好,但朋友話太熱氣 wor,咁炸野,就係咁 ga la, 味道冇話好特別。食完蝦餅,剛好米pizza到,大概都有成10"闊,用米做的底,有d怪怪的,有d似食緊鰻魚飯,但係d飯就煎"濃" 左咁lor,兩個人真的剛剛好可以 "KO"成個 pizza,本來諗住食甜品,但實在太飽,食唔落....發現呢間餐廳都有好多唔同的優惠,但只可選擇其中一款,例如信用卡折扣、唔記得食滿幾多錢有雪糕送、半價大批、coupon......... 所以如果有機會再黎食既話,食之前要計好條數!P.S. 正價的話,一定唔會黎食,因為唔抵,寧願食返正宗 pizza 會好味好多!
專登走左去銅鑼灣交功課,和同學仔漫無目的在銅鑼灣閒逛之際,
優惠是:半價享用主餐牌內之米比薩(大批)。

點都會幾抵食,所以決定試一試。

食唔落....

發現呢間餐廳都有好多唔同的優惠,但只可選擇其中一款,
例如信用卡折扣、唔記得食滿幾多錢有雪糕送、

2011-05-25
$60 (Dinner)