2012-03-09
本身住錦田 成日踩單車經過不過都未入過去食 今次終於有機會去試下一開始係俾佢裝修吸引 停車場泊左架賽車裝飾 又有兩架老爺車我同女朋友踩單車入去 一入去已經有侍應招呼我地本身我食開煙 所以簡左出面茶座位置一打開餐牌 中 西 泰 式都有得食 有d花多眼亂可能我地坐得比較出 所以點餐時 一分鐘先有人發現我不過侍應全部都好有禮貌講食物羅宋湯 比平時西餐廳飲個d較淡味 但多一份天然少味精既感覺咖哩豬扒意粉 咖哩味岩岩好 唔會太辣 豬扒煎得岩岩好 同咖哩配合一流 意粉例牌野唔講 泰式白鳳爪 例牌一大堆雜菜 鳳爪味道又係岩岩好 通常出面食個d都會辣左d 但依度唔會太酸亦唔會太辣 一入口 辣味一過伴隨酸味 唔會食完仲要辣幾分鐘口麻痺 仲有個酸汁俾我地點 個汁酸味較得岩岩好 同鳳爪配合一流 唔會搶晒本身個餸既味 份量正常 讚~!芝士焗西蘭花 唔知係咪漏單 食晒前面d野 再等多差唔多三個字都未到 吹完佢 等多五分鐘到 正路野 芝士份量多左少少 不過都可以接受 入面有薯茸伴碟 配合西蘭花 味道十足!飲品 叫左兩杯 忌廉朱古力曲奇沙冰 飲唔到忌廉 飲唔到曲奇 只飲到朱古力同沙冰 不會太甜正正常常不過不失埋單
一開始係俾佢裝修吸引 停車場泊左架賽車裝飾 又有兩架老爺車
我同女朋友踩單車入去 一入去已經有侍應招呼我地
本身我食開煙 所以簡左出面茶座位置
可能我地坐得比較出 所以點餐時 一分鐘先有人發現我
不過侍應全部都好有禮貌
講食物
羅宋湯 比平時西餐廳飲個d較淡味 但多一份天然少味精既感覺
埋單 一百八十幾 不過等左三,四個字張單先黎到 可能佢地機件故障~
全程唔見有任何昆蟲 只見有兩隻可愛小貓 茶座別有一番風味 氣氛唔錯 侍應招呼周到 禮貌十足
有機會 會再去食~!