2023-02-26 204 views
去天澤探朋友,係天澤商場無意發現PHD有堂食,貧窮限制了我的思想,一直以為得Pizza Hut有堂食餐廳,PHD係送賣店😂仲要唔洗加一服務費💁🏻‍♀️不過就要去自助區拎餐具同水。🍕菇菇雞芝心批$188個名幾fun,呢個批無辣肉腸同牛肉,咁晒唔食牛肉同海鮮嘅人。講真個外觀真係好靚,可能始於係堂食新鮮,個pizza又無經歷過上落電單車👍🏻🍗脆香雞 4件 $60竟然都算嫩肉,食得快餐都預咗柴皮但無事唔驚🥔脆爆雞粒拼脆薯角 $47竟然唔算好油,原來即食嘅PHD都有返咁上下水準。無限茄汁問店員拎就ok,完全無黑面。 #茄汁控🥖蒜香包 $33扁身嘅,包鬆軟。覺得好食過平時長條一塊塊硬個款。🪑其實環境都算幾好,座位眼見大枱6人位有2張,4人位都有3-4張枱。🍽️自助區水有暖水室溫水,餐具有兒童餐具同普通餐具。仲有酒精搓手液。

菇菇雞芝心批

🍕菇菇雞芝心批$188

脆香雞

🍗脆香雞 4件 $60
竟然都算嫩肉,食得快餐都預咗柴皮但無事唔驚

脆爆雞粒拼脆薯角

🥔脆爆雞粒拼脆薯角 $47

蒜香包

🥖蒜香包 $33
扁身嘅,包鬆軟。覺得好食過平時長條一塊塊硬個款。

🍽️自助區
水有暖水室溫水,餐具有兒童餐具同普通餐具。仲有酒精搓手液。
Type of Meal
Dinner