2020-06-22 3779 views
鋪頭本身有3段時間比人預約,所以唔駛點等就直接入去坐,book 左第一個時段,食完仲可以去食個甜品。入去到全部都係卡位,裝修幾好又幾好坐,加錢揀左個龍蝦set,上菜都0K快,先上海鮮,我仲諗住會有湯底,原來用清水黎煮,朋友話咁食先食到海鮮原來既味道,我本身麻麻地海鮮,所以覺得味道幾淡,上原晒海鮮到其他配料,我覺得配料好食啲,不過除左原來跟餐既8種配料,再加要$20一份,覺得貴左啲就冇加到,所以食完唔太飽,最後有職員幫手攞料黎煮粥,真心覺得怪怪地,食完海鮮又生蝦又貝殼,跟住用同一煲水黎煮粥,總之就唔係好敢食,都試左兩啖,都係果句"好淡"。
Other Info. : 要講最唔滿意係飲品,打邊爐唔係任飲之餘仲要係又貴又細枝,酸梅湯類既飲品仲要係康師傅,呢方面唔改善真係唔會再食。
2020-06-20
$240 (Dinner)
  • 雞骨丸