2023-10-31 42 views
😝忽然間想食任食,特別係想打邊爐既任食,最好要有海鮮,APPS中睇到一間相片好吸引,而且位置都好方便,位於觀塘的一家「麻辣小聚」呢度空間都好夠大✨✨成間任食放題都好舒服企理,衛境衛生很好😝呢度都有好幾款湯底選擇,而且全部都係任食,飲品同甜品都有😝難忘酸菜魚鍋🪽👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼唯一令我覺得有興趣就係呢個酸菜魚鍋,滿佢既湯都裝到好滿,而且味道仲好鮮,裡面都有好多魚片,一撈起就有勁多,好似食極都仲有咁,味道好濃郁,口味啱晒我~鮮甜貝殼類🪽👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼話明最好要有海鮮,有貝殼類海鮮都唔可以放過,成盤蜆咁食,每一隻都好好食,肉質好新鮮,另外係可以完全無沙,再加上湯同鼓油,直頭拎滿分~火鍋丸子配料🪽👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼而佢既丸都有好多種,我就擇我自己最鐘意食既,有牛丸、墨魚丸、海膽丸,全部都好彈牙好入味,唔錯既美食~

難忘酸菜魚鍋🪽👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
鮮甜貝殼類🪽👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼