2010-01-17
尋日終於同男朋友喬寶寶試了amp 的牛陣, 7.30 見唔洗等位走入去試試啦. 叫了$100一位的火鍋buffee, 90分鐘時限. 食物包括牛肉, 豬肉, 豬腩肉. 飯蔬菜雪糕任食. 大大碟牛肉好快到, 第一次食覺得好新奇, d牛肉好鮮紅好薄, 對於第一次食會覺得買相絕佳, 不過食落好"鞋", 喬寶寶話無咩牛味, 最後我地較細個火, "六"得無咁熟d牛, 好似效果好d, 豬肉都ok, 不過我鐘意牛多d. 最好係o個湯, 好甜好清唔肥膩. 90分鐘好快過, 有d趕, 不過都好夠飽, 拿拿淋食埋o個雪糕, 朱古力無晒, 有strawberry 同vanlia.服務又ok喎, 無黑口黑面, 見我地食得差唔多完, 又會問我地加唔加多碟, 唔會叫到先做, 不停加水加蔬菜, 都幾好. 只係非常準時, 90分鐘未到已經走過黎叫埋單, 我見對面一家大細5個人都係食90分鐘, 好多野都未食晒, 都幾唔公平, 人多人少都係90分鐘.2個人食其實都ok, 人多就唔多化算. 如果加d海鮮任食仲好.