2017-03-15 2490 views
同朋友定期聚餐,有啲朋友話想食放題,有啲又話想食韓燒,有啲又話想打邊爐,為咗滿足晒咁多個人嘅選擇,我決定book咗呢間餐廳,因為佢可以食放題同時又可以韓燒,仲可以有蒸氣火鍋食添約咗晚上七點,果晚同朋友645我已經去到餐廳門口,本身佢話行食兩個鐘,但係餐廳職員都可以俾我哋提早入座,而且開始計算時間亦由七點鐘開始,呢一點處理有人情味,加分加分!由門口入到座位,已經見到有飲品同凍食櫃,分別都已經擺咗好多食坐低左之後梗係第一時間叫野食睇完張點心紙,選擇其實同平時嘅放題餐廳差唔多,如果要話特別嘅,就係佢有多一張泰式料理紙,可以任食生蝦刺身,而且仲唔會好細隻呢啲都係韓燒既嘢食,畫左幾多分佢都會來足,而且上菜都好快!刺身都幾新鮮,而且好大隻,特別係甜蝦,我不停repeat叫左好多次反而飯後甜品,糕點類就麻麻地啦賣相幾靚,但味道的確麻麻,每位$249加一,明白在旺區,但以此食物質素,與友人都覺得不值,太貴,應暫不會有下次

坐低左之後梗係第一時間叫野食
三文魚頭
呢啲都係韓燒既嘢食,畫左幾多分佢都會來足,而且上菜都好快!
刺身

反而飯後甜品,糕點類就麻麻地啦

2017-03-11
$280 (Dinner)
  • 生蝦刺身
  • 甜蝦