(Non-member)
2008-08-24 13 views
老公想試這餐廳已久, 看過食評, 好壞參半, 但亦期待試一試, 原先訂了下星期日, 點知昨天心血來潮打去, 剛剛有人cancel 咗booking, 所以今日就去咗試啦~~~食物唔錯, 原先話無靠窗位置,但最係都安排到, 但係食完頭盤之後唔係好飽, 一來份量就真係好細, 二來頭盤只係試咗一個round, 我哋就叫上main course, 原先係有點失落, 但係之後的甜品同香濃的咖啡, 已經彌補之前的失落, 重慶幸無食咁多頭盤, 如果唔係都試唔晒所有甜品 ^_^ 不過就真係噪咗少少, 總係覺得食法國菜, 環境應該係靜少少.....雖然係咁, 以價錢, 以食物, 我哋都覺得spoon 的Sunday Lunch 係值係第二次幫襯的

$630 (Lunch)