今次係我第一次 dictation我最期待嘅當然係晚餐buffet啦!因為感覺上好似同幾個閨蜜去咗旅行咁千禧晚餐buffet係我最鍾意嘅~點解?因為佢選擇種類夠多!可以樣樣試下~甜品仲係好多款酒店自家製好食及特別!我至鍾意係佢嘅杏仁千層酥細細粒好香好鬆化!仲有佢哋自家製嘅蒜蓉園芝士麵包話好creamy,不禁自己也食咗兩個 飽都係咁話!因為出面真係買唔到冷盤方面:都有好多選擇: 有凍青口丶凍蝦丶 好大隻龍蝦開邊 丶好多膏嘅麵包蟹 ~刺身方面:十分新鮮 ~仲有壽司!不過我冇食壽司! 好多 沙律菜選擇及芝士種類都多~~~熱盤方面: 有一個螺形嘅大貝殼, 裏面裝咗肉碎㗎呢都幾特別 我比佢外觀吸引 其次我鍾意食佢師傅整嘅鐵板燒羊架及大蝦真係好有鐵板燒的味道 羊架食完我再encore甜品方面: 種類非常之多特別我欣賞佢哋好多都自家製甜品細細粒好香濃好好味!最後一個心太軟都比我食到很開心呢! 雪糕是haagen-dazs我肚子沒有位在食了!總括來說今晚的自助晚餐, 我很滿意!雖然好飽,我們幾個朋友決定行出尖東海旁欣賞聖誕燈飾聖誕夜景影下靚相! 很好呢 所以會到酒店不用太飽!

飽都係咁話!因為出面真係買唔到

冷盤方面:

其次我鍾意食佢師傅整嘅鐵板燒羊架及大蝦真係好有鐵板燒的味道
羊架食完我再encore

所以會到酒店不用太飽!
2021-12-09
$700 (Dinner)