因為睇左試當真 x Jfft既片,所以想泥潮聖一下,本身都係諗住打卡為主。📸點知,好有驚喜。🙀唔去唔知,原來佢地係一間非常專注製作手沖咖啡既店,佢地自己烤豆,研究時間溫度;沖咖啡既時間、水溫;當你完全冇頭緒飲咩既時候,店員會好耐心同專業咁介紹,了解你喜歡既味道,亦會提供好多唔同種類既豆以及獨特性資訊,你會好容影揀到你鍾意既口味。🤩我同朋友揀左三款,分別係帶whisky,朱古力,水果味既豆。首先,一聞就聞到店員介紹既香味,而且飲到最後都仲係好濃味;飲落三款都唔會太酸或太苦,好岩大眾既口味。☺️我特別鍾意水果味呢款,微酸,口味同香味都帶住好濃既水果同花香。非常推介! 佢仲會有一個qr code,俾你scan睇番你飲緊既豆既資料,幾有意思。🥸

點知,好有驚喜。🙀

2022-06-18
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$75 (Tea)