2018-06-15 793 views
收工同同事黎食平日夜晚嘅特惠時間冇咩人4人被安排坐卡位,幾舒服叫咗個鴛鴦湯底我唔好芫茜,不過呢個好清,d嘢淥完唔會痴到芫茜味,對我黎講幾好反而沙嗲湯好香濃叫完嘢食就先上咗碟鮑魚花菇,一人一舊,連菜都係味道ok,感覺好似去咗飲咁😂之後就上咗盤刺身因為呢間餐廳唔係我揾我bk,淨係知黎任食唔知又有鮑魚又有刺身咁得意呢碟係一般放題食得到嘅味道然後就係按人頭分配嘅海鮮船,有蟶子,蚌,蝦,墨魚片,生魚片同鱔片,最記得係個鱔片!高質,肉質爽彈今晚嘅重點: 牛頸脊!好好食!同平時叫嗰d一碟200幾蚊嘅一樣肉味濃,咬口爽滑可惜得一碟其他嘅火鍋配料不過不失,原本有得叫嘅美國肥牛就完全被比下去,粟米都幾甜不過食呢個魚皮係最難忘因為唔知點解離奇地有浸羊騷味,食完一舊即刻停手值得一讚嘅係,著黑色衫嘅靚姐(?部長)服務超好,就黎last order又提我哋,又會關心我哋夠唔夠食,好似媽媽咁
收工同同事黎食
平日夜晚嘅特惠時間冇咩人
4人被安排坐卡位,幾舒服
叫咗個鴛鴦湯底
反而沙嗲湯好香濃

叫完嘢食就先上咗碟鮑魚花菇,一人一舊,連菜都係
味道ok,感覺好似去咗飲咁😂

之後就上咗盤刺身
因為呢間餐廳唔係我揾我bk,淨係知黎任食
唔知又有鮑魚又有刺身咁得意
呢碟係一般放題食得到嘅味道

然後就係按人頭分配嘅海鮮船,
有蟶子,蚌,蝦,墨魚片,生魚片同鱔片,
最記得係個鱔片!高質,肉質爽彈

今晚嘅重點: 牛頸脊!
好好食!同平時叫嗰d一碟200幾蚊嘅一樣
肉味濃,咬口爽滑
可惜得一碟

不過食呢個魚皮係最難忘
因為唔知點解離奇地有浸羊騷味,食完一舊即刻停手