2019-09-30 701 views
已經是第三次幫襯,今次親子一下,帶埋兒子。佳牛美酒食物同服務依然保持一貫水準日本A5和澳洲M9和牛每次都令口腹超滿足。過往都只係專注食、食、食,其實要讚一讚厨師的節奏,非常適中,不急促,不緩慢,再俾多個,在享受食物過程中,又可趁機同太太、兒子傾計交流,實在感覺良好。兒子對個温泉蛋和牛飯情有獨鐘,要encore。不過佢食法好特別,人地將温泉蛋汁混和牛和飯撈埋一齊食,小兒就先將整個温泉蛋一口吞下,然後先食和牛同飯。大家下次可以一試啲和牛啲雪花多到呢,睇相。另,今次同小兒一起,冇開紅酒,"佳牛美洒"既然有美酒呢兩個字,啲紅酒藏品當然不枉美酒呢兩個字!
已經是第三次幫襯,今次親子一下,帶埋兒子。

佳牛美酒食物同服務依然保持一貫水準