2023-11-06
旺角基本上有好多唔同嘅樓上Cafe如果大家想搵一啲坐得舒服,又可以玩下board game 嘅地方,station 3絕對係好選擇佢係位於金雞廣場嘅25樓,裝修以白色為主,簡約舒服😌呢到lunch 選擇都唔少,salad/pasta/飯都有今次我地叫左卡邦尼煙肉雜菌意粉同埋香蒜白酒蜆肉意粉呢度嘅carbonara 好creamy .呢份係每一條都掛到汁嘅再加埋火腿嘅鹹香成個味道都好Rich,再加上呢度嘅意粉唔會煮到全熟,帶一啲嘅煙韌感,所以食落去都幾有口感個白汁蜆肉意粉呢,亦都做得相當之唔錯。佢嘅份量都幾多,而且蒜香味好重。我哋就加咗$38要一個套餐,佢有田園沙律再配一個蛋糕,普通沙律生菜配上芝麻醬,呢個配搭一定冇死啦,但係個蛋糕反而有驚喜,我哋叫咗呢一個係New York cheese cake無我想像中嘅咁甜,再加埋佢成個蛋糕都偏挺身,而且芝士味都好出呢一個蛋糕我都對佢有幾高嘅評價除此以外我哋仲叫咗佢嘅日式餃子同埋肉丸餃子上面就唧咗一啲沙律醬,再加埋佢新鮮乍起嗰個熱到成件事都係好豐富,而肉丸亦都係做得相當唔錯佢個蕃茄汁好濃郁飲品方面,因為隨機今餐就會附送$38嘅飲品咁如果你要嗌貴啲
佢係位於金雞廣場嘅25樓,裝修以白色為主,簡約舒服😌
我哋就加咗$38要一個套餐,佢有田園沙律再配一個蛋糕,普通沙律生菜配上芝麻醬,呢個配搭一定冇死啦,但係個蛋糕反而有驚喜,我哋叫咗呢一個係New York cheese cake 無我想像中嘅咁甜,再加埋佢成個蛋糕都偏挺身,而且芝士味都好出呢一個蛋糕我都對佢有幾高嘅評價
除此以外我哋仲叫咗佢嘅日式餃子同埋肉丸
飲品方面,因為隨機今餐就會附送$38嘅飲品咁如果你要嗌貴啲啦,只係需要補返差價咁我今次呢就分別叫咗花茶同埋朱古力奶昔
花茶嘅功效就可以消除疲勞,令自己可以放鬆一啲嘅朱古力奶昔甜甜地嘅嘢飲就會令人更加開心