2018-08-13 374 views
見到呢間餐廳幾得意, 中日式菜都有所以黎試下, 星期5放工時間, 等左20分鐘左右啦。2個人安排坐一張大鋪既角落, 其實有D奇怪, 而且座位冇椅背, 放個袋係前面有阻住, 放係後面又驚趺左個袋落地下,環境有D嘈, 不過尚可接受。2個人叫左4款野食一杯野飲茶檸檬梳打(無酒精)本身鐘意飲茶, 所以叫呢杯野都有期待, 不過可惜茶味唔夠濃, 口味偏淡南瓜牛肉烏冬 HK$88南瓜味清甜濃郁, 烏冬煙韌有咬口, 而且仲有南瓜蓉!令人胃口大開鰻魚飯 HK$138呢個鰻魚飯好食醬汁味道調得唔錯 唔會死甜, 鰻魚肥美嫩滑 食落入口即溶 配埋珍珠米係perfect match,食到停唔到口烤雞翼 HK$68外味烤得香脆, 芝麻都係好香同脆卜卜既, 不過口味幾重, 個人覺得咸左DKIKUSAN卷 HK$68當初見到呢款壽司比佢好吸引而黎!見到只係HK$68覺得好抵食! 黎到同睇相一樣, 賣相好靚! 三文魚子同吞拿魚都好新鮮, 但上面既海膽令我有少少失望, 因為佢冇味, 完全食唔到海膽味, 反而三文魚子同吞拿魚個味仲出, 唔怪得賣HK$68整體黎講食物方面唔差, 但難令我有回頭既念頭

2個人叫左4款野食一杯野飲
茶檸檬梳打(無酒精)
玄米茶檸檬梳打

烤雞翼 HK$68
烤芝麻雞翼

KIKUSAN卷 HK$68
KIKUSAN卷

整體黎講食物方面唔差, 但難令我有回頭既念頭
2018-07-27
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$180 (Dinner)
玄米茶檸檬梳打
南瓜牛肉烏冬