2008-05-19 23 views
我自己都好耐無再去台灣當然好掛著d 台灣野食如果你問我, 西門町正唔正宗, 我只可以講, 係香港黎計, 佢食物既味道真係算唔錯, 而且價錢亦都係合理, 大家當然唔可以拎台灣個邊既路邊黎比, 香港始終係香港, 所以永遠要食佢都一定走唔甩要等位 ! A 菜, 香港都好少地方有賣, 我當然好棒場 ! 鹽水雞好明顯就唔可能同台灣個D 比較, 人地個D 做法都唔同, 不過雞味都唔錯, 而且仲係嫩雞 紅油扁食, D 豬肉真係幾肥, 肥豬肉好大舊..... 不過好在有D 醬油搭夠, 咸D辣D 都OK既雞絲粉皮, 正, 可能係我太肚餓, HAHHAAH不過佢D 麻醬 夠香夠滑, 特別鐘意佢 D 粉皮夠粗, 寫落有得咬下, 又夠口感
我自己都好耐無再去台灣
當然好掛著d 台灣野食

A 菜, 香港都好少地方有賣, 我當然好棒場 !

雞絲粉皮, 正, 可能係我太肚餓, HAHHAAH
推介好味~!
肥食推介 !
香港式鹽水雞 = 平凡黃油雞 !
最愛 A 菜~!
$50 (Dinner)
推介好味~!
肥食推介 !
香港式鹽水雞 = 平凡黃油雞 !
最愛 A 菜~!
  • 雞絲粉皮